Blogging With Gino

donderdag 12 maart 2015

Concert Time!

Kilometers spoor vliegen onder mij door, ik ben op weg naar jou, want ik ben weg van jou. Vanochtend vroeg vertrokken in de luwte na de nacht en 10 minuten op de trein... Trein.. TRAIN! Zoals ik aan het begin van deze maand al schreef stond er in maart een concert op de planning. En dat concert is van niemand minder dan Train! Op 22 maart geven ze een optreden in de Heineken Music Hall, en ik ben er bij!


Of ik een echte 'Train Fan' ben? Nee, om eerlijk te zijn niet. Af en toe als ze een leuk nummer hebben verschijnen ze op m'n iPod, maar hele Albums zal ik nooit aanschaffen. Ik hoor jullie al denken:  'Maar waarom ga je dan naar dat concert?'... Dat ik geen 'fan' ben, betekent niet dat ik niet vind dat ze geen goede muziek maken. Met hits als 'Drops of Jupiter', 'Hey, Soul Sister' en 'Drive By' hebben ze absoluut voor meezing momenten gezorgd in de auto, dus ik kijk zeker uit naar het concert.

Hoe ik er op ben gekomen om naar Train te gaan? Mijn vriendin stuurde mij in 2014 (wat klinkt dat trouwens alweer lang geleden) een whatsappje met de vraag: 'Als ik naar het concert van Train ga in Amsterdam, ga jij dan mee?'. Ze wilde hier erg graag naar toe, maar twijfelde door de kosten van het concertkaartje.Dit zijn nou juist de momenten die ik goed onthoud. Zich er eigenlijk bij neer hebben gelegd dat het idee niet door ging, verraste ik haar door de kaartjes aan haar cadeau te doen tijdens Kerst. Zodoende staan wij volgende week zondag met ons 'treinkaartje' dus in Amsterdam!

Zo dichtbij...
De bedoeling was dat dit niet het enige concert in 2015 zou zijn. Waar ik eerdere jaren altijd naar Concert at Sea ging, vond ik de namen dit jaar behoorlijk tegenvallen. Dit deed mij besluiten om dit jaar eens verder te kijken, en al snel kwam ik bij PinkPop uit. Samen met een aantal vrienden wilde wij weekendkaarten kopen voor dit festival. Waar ik eerder altijd zei dat ik nooit zo veel geld uit zou geven aan een festival, moest ik die mening dit jaar toch een beetje bijstellen. Er kwamen namelijk behoorlijk wat artiesten, zoals George Ezra, Robbie Williams, Gavin James, The Script, Sheppard, Magic! en Sam Smith, die ik heel graag zou willen zien. Dit was de kans om ze allemaal in 1 weekend te kunnen bewonderen. Helaas waren de meeste van ons, waaronder ik, op vakantie waardoor we maar met beperkte middelen de kaartjes moesten zien te veroveren. Je raad het al, we kwamen thuis van een koude kermis, want alle weekendkaarten waren verkocht. Ik heb er op dat moment zo ontzettend van gebaald, en stiekem nu nog steeds. Hopen dat er volgend jaar weer een mooie Line-up op het programma staat, en dan zitten we uiteraard klaar met een hele rits aan computers!

Wat is jouw mooiste concert/festival ervaring? Wat staat er nog op het programma?

5 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend lief en leuk cadeau om te geven! Jammer van de kaarten voor Pinkpop. Ik ben toevallig zelf afgelopen maandag naar Katy Perry geweest, heb ervan genoten. Ben afgelopen november ook nog naar Stromae geweest, dat was echt in één woord, geweldig! Beste concert dat ik ooit gehad heb ;) Anyway, alvast heel veel plezier bij Train, jullie allebei natuurlijk, wordt ongetwijfeld geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stromae lijkt me zo vet om te zien! Ik zie wel eens wat filmpjes voorbij komen, echt bizar wat voor showman het is! Dankjewel, dat gaat wel goed komen :)

   Verwijderen
 2. Super lief dat je dat haar cadeau hebt gedaan! Ik ben nog nooit bij een concert geweest T__T ja een mini concertje van uuh hoe heetten ze ook alweer... Maud en Boris van Idols bij de Efteling , back in a previous life :D Heel veel plezier, ik vind Drive By en 50 Ways To Say Goodbye heerlijke nummers van Train!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :) Haha, jeetje, Maud en Boris, dat is inderdaad van lang geleden :p Is er wel iemand waarvan je graag naar een concert zou willen?

   Verwijderen
  2. Haha ja erg he, en nee niet specifiek. Misschien dat ik ooit wel een keer naar Pink Pop ofzo :)

   Verwijderen