Blogging With Gino

dinsdag 3 maart 2015

A picture is worth a thousand words

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een uitspraak die de kracht van een foto benadrukt. Een foto kan je meenemen naar een plek waar je niet bent geweest. Het kan je meenemen naar herinneringen, gebeurtenissen en emoties. Zoals jullie weten ben ik op wintersport geweest en is er van alles gebeurd waar ik een hoop over wil vertellen. Waar ik bij mijn vorige wintersport meer richting de 'Thousand Words' ging, zal ik jullie dit keer een enorm reisverslag besparen ;) Om jullie mee te nemen in mijn weekje sneeuwpret, heb ik een aantal foto's geselecteerd!


Volle bak
Hij is al jaren aan vervanging toe, maar wat waren we weer blij met de grote auto van mijn moeder. Er was net genoeg plek voor 6 mensen + bagage. Nou ja, genoeg plek... Niet iedereen had evenveel ruimte, vooral mijn vader had het zwaar daar achterin, maar uiteindelijk is de reis redelijk comfortabel en zonder problemen (helaas wel met files..) verlopen. En als chauffeur heb je natuurlijk recht op de beste plek ;)



De Bok bij de horens vatten
We moesten een stukje lopen om bij de gondel te komen die ons omhoog zou brengen. Dat betekende dat ik elke dag langs een standbeeld van deze bok liep. Of is het toch een berggeit.. Anyway, vanaf de eerste dag leek het mij leuk om op de foto te gaan terwijl ik op de rug van dit gehorende beest zat.. Vraag me maar niet waarom, aangezien ik dit zelf ook niet weet. Soms heb je van die momenten dat je met een idee komt, dat je gewoon moet uitvoeren. Helaas stond dit beeld in de tuin van een kerkje, en zag het er naar uit dat dit niet helemaal de bedoeling zou zijn. Om verbanning uit Mayrhofen te voorkomen heb ik besloten om het toch maar niet te doen. Toch zou het een leuke foto zijn geweest...


Springen maar!
Ik kreeg het natuurlijk voor elkaar om vlak voor de wintersport een knieblessure op te lopen.. Ik had absoluut geen zin om dit mijn wintersport te laten verpesten, dus besloot ik om geen gekke dingen te doen op de ski's. Niet doen wat niet nodig is. Ik had moeten weten dat ik me hier absoluut niet aan kon houden, dus al snel werd de GoPro gepakt op de nodige sprongen te maken! Laten we het er maar op houden dat het vaak nét goed ging...


Say Cheeeeeeseee... he wacht!
Deze wintersport moest ik natuurlijk een leuke foto hebben samen met mijn zus en broertje. Aangezien wij dit niet op een normale manier kunnen, gebeurde dit half ondersteboven. Toch best lastig om op zo'n manier een geslaagde selfie te maken. Uiteindelijk dachten we de perfecte foto te hebben, tot we er in het hotel achter kwamen dat we 'gephotobombed' waren door een vrouw.. Mocht er iemand zijn die deze vriendelijke vrouw weg kan photoshoppen, bitte schön ;)



Germknöbel, Germknobbel, Blèghknobbel
Als er iets is wat ik er smerig uit vind zien, dan is dat wel een 'germknöbel'. Naar mijn idee lijkt het toch echt op een enorme puist, en denk ik dat het verstandig is om er niet te hard in te knijpen.. Ondanks deze ranzige verhalen besloot mijn vriendin om er toch eentje te bestellen. Achteraf had ze dat beter niet kunnen doen, want het leek net alsof ze er een hele asbak overheen hadden gegooid. Eet smakelijk!



Natuurfoto nummer 100
Altijd als je op vakantie gaat in een prachtige omgeving, maak je honderden foto's van de natuur. Die ene foto is namelijk altijd net niet zoals je hem zou willen. Uiteindelijk lijken alle foto's precies op elkaar en weet je niet welke je aan de rest wilt laten zien. Deze vakantie was daar geen uitzondering op en het was dus een hele opgave om er eentje te kiezen!


Family Time
Na een lange tijd was het dit jaar eindelijk weer zover: Wintersport met de familie! De vorige edities waren voor mijn tijd dus dit was mijn eerste keer dat ik met de familie op wintersport ging. Ik kan absoluut zeggen dat ik genoten heb van de gezelligheid en de omgeving, en dat het wat mij betreft voor herhaling vatbaar is. Kortom: een geslaagde vakantie!




Mijn vakantie was super! Hoe was die van jullie?


4 opmerkingen:

  1. Ziet eruit als een leuke vakantie!
    Al lijkt die Germknöbel niet zo lekker, bleeh!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was het zeker! Ja, volgens mij hoort er normaal gesproken ook niet zo veel 'as' over heen te zitten.. Ze heeft hem uiteindelijk ook laten staan haha

      Verwijderen
  2. Wauw, die natuurfoto's ! Zag er me een hele leuke vakantie uit, prachtige omgeving lijkt me ! :D

    BeantwoordenVerwijderen